Meer informatie? Bel ons!      Vestiging Sneek: 0515-412420 (24/7)      Vestiging Kornhorn: 0594-659006 (24/7)      Vestiging Dokkum: 0519-295400 (24/7)

Rouwvervoer

Het begrip rouwvervoer is eigenlijk te beperkt voor de diensten die wij leveren. Naast het vervoer van de overledenen en nabestaanden zijn wij ook actief als facilitair dienstverlener voor de uitvaartzorg. Onze dienstverlening is aangepast aan de vraag die er de afgelopen jaren is ontstaan.

Dankzij de verschillende auto’s zijn wij in staat gehoor te geven aan diversiteit in rituelen en gebruiken. Wij proberen te allen tijde gehoor te geven aan de wensen die bij ons neer worden gelegd omdat we het belangrijk vinden om de nabestaanden de ruimte te geven voor de invulling van een persoonlijke uitvaart.

Ook verhuren wij diverse rouwartikelen die een belangrijke rol spelen bij thuisopbaringen. Zo kunt u denken aan koelkatafalken, rouwschermen, openopbaringspanelen, airco’s, bedkoelings, multikoelers. Voor meer informatie zie rubriek Rouwartikelen

Onze Voordelen